dilluns, 10 d’octubre del 2011

Després de la reunió...


El passat dissabte 8 d’octubre es varen citar a la seu de l’ACEM gran part dels professors de flauta de bec de Catalunya a fi de coordinar les activitats destinades al seu alumnat i parlar sobre les inquietuds i motivacions actuals i futures.

D’aquesta manera van exposar-se els següents projectes:
  • La Trobada del Vallès: una activitat obligatòria pels alumnes de les escoles participants i de periodicitat bianual. Si hi voleu participar adreceu-vos a la Montserrat Massó.
  • Les Trobades de flautistes de bec de Catalunya: una activitat oberta a tot flautista, a totes les edats, a tots nivells i a totes les escoles. Es fan quatre edicions cada curs. Si hi voleu participar adreceu-vos al seu blog o a l'Eloi Fuguet.
  • Conjunt de flautes de bec del CMMB: de Grau Mig i a partir d’ara obert a alumnat extern al Conservatori, dirigit per en Joan Izquierdo. Més informació al bloc de l'aula de flauta de bec del CMMB.
  • Conjunt de flautes de bec de l’Escola de l’Eixample: destinat en principi a flautistes veterans i melòmans de l’instrument, també dirigit per en Joan Izquierdo.
  • Jornades de Música Antiga de Vilanova i la Geltrú: per alumnes de Grau Mig i adults que volen iniciar-se o complimentar la seva formació en la interpretació del repertori històric. Si hi voleu participar adreceu-vos al seu blog o a l'Eloi Fuguet.

En la reunió també es van exposar les diverses inquietuds referents a l’orientació futura de l’activitat flautística extracurricular o extraescolar. En aquest sentit, els professors assistents han considerat oportú crear una comissió que treballi en l’elaboració d'unes colònies o curs d’estiu per a flautistes. El coordinador d’aquesta comissió és en Marcel Leal.

També s'ha creat una comissió de treball per a la gestió i producció de la propera trobada d'ERTA IBERIA (Asociación Ibérica de Flauta de Pico). La coordinadora d’aquesta comissió és la Maria Jesús Udina.
Per tal d'apuntar-vos a les comissions, adreceu-vos a aquest enllaç o als seus coordinadors.

Podeu consultar l’acta de la reunió, on es van parlar de més temes, mitjançant aquest enllaç. Si trobeu que s'ha de modificar alguna cosa, adreceu-me un mail.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada