dilluns, 15 d’abril del 2013

En Bloc Quartet en concert!

El consort de flautes de bec En Bloc Quartet oferirà dos concerts els propers dies a Barcelona. Acostumats a tocar arreu de la geografia catalana per fi podem tocar a la capital, fet que ens fa molta il·lusió. Oferirem dos concerts:
- El dissabte 20 al Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), amb el programa "Música de bec", una recopilació del repertori específic de l'instrument de totes les èpoques. El concert s'engloba dins la proposta "Dissabte de música clàssica amb berenar al Palau Gomis" i pel mateix preu de 16€ podeu visitar la col·lecció del MEAM i tenir un berenar mentre ens escolteu. Serà a les 18:00h. Consulteu-me descomptes.
- El divendres 26 tocarem a la Casa Golferichs, presentant el programa "Música catalana per flautes". Farem un recorregut a través de les flautes de bec per la música antiga, clàssica i popular dels compositors catalans. Des del Llibre Vermell de Montserrat, passant pels madrigals de Joan Brudieu i el Cançoner del Duc de Calàbria, fins a expressions més contemporànies i populars com les de Joan Albert Amargós, Jep Nuix o Joan Manuel Serrat. Serà a les 19:00h i l'entrada és gratuïta però s'ha d'agafar amb antelació el dilluns anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada