divendres, 27 d’abril del 2012

Sorteig de 3 CD d'Erik Bosgraaf

Des d'"Un flautista a l'aula 8" sortegem 3 exemplars del CD d'Erik Bosgraaf i Francesco Corti sobre les sonates de Händel.
Per aconseguir-los només heu de comentar el concert d'ahir del duet. Què us va semblar? Teniu tot aquest mes per participar-hi.

9 comentaris:

  1. Es emocionant veure un flautista a l Auditori. M´ho vaig passar bé. Música de qualitat interpretada amb ganes i força. Massa Bach seguit pel meu gust però en general, va ser un regal.

    ResponElimina
  2. Molt interessant veure i sentir un concert d flauta! Pel meu gust, una mica ràpids els largos, perô els ràpids... buf, impressionants! Per destacar, la naturalitat i familiaritat dels dos músics amb el públic :)

    ResponElimina
  3. Va ser genial,tots dos van tocar molt bé, no vaig conèixer cap peça pro igualment em van agradar! va ser molt impressionant el domini i la velocitat que portaven, un amb la faluta i l'altre amb el clavicèmbal.
    Jo mai, encara, no havia anat a un concert de flauta i clavicèmbal, o flauta sola, en directe, per ser el primer, em va agradar molt!

    ResponElimina
  4. Em va agradar molt: tant el flautista com el noi que tocava el clavicèmbal, perquè per l'edat que tenen ho van fer genial!!! Va ser una molt bona oportunitat per aprendre i disfrutar alhora! :)

    Ester

    ResponElimina
  5. El que em va sorpendre més, a part de la qualitat d'ambdós intèrprets, la seva gilitat, emoció i familiaritat amb el públic és que s'omplís tant la sala! Això vol dir que els flautistes catalans no estem tan sols com ens pensàvem i que alhora déu ni do la gent que hi ha interessada en aquest instrument fabulós però de vegades desgraciadament menystingut!

    ResponElimina
  6. Bon concert, una tècnica molt neta i força al·lucinant, pel que fa al flautista. Com que de clavicèmbal no hi entenc, no puc criticar, però suposo que ho va fer molt bé, al menys a mi em va agradar.

    Està bé poder escoltar flautistes de diferents països i així conèixer la sonoritat i expressió de la música des del punt de vista de diferents escoles. A mi, personalment, l'escola holandesa, d'on surt l'Eric, com vaig poder comprovar, no m'omple, tot i que és fascinant l'agilitat dels dits i claredat del so, però les vibracions de la seva música em deixen dormir tranquil·lament després d'escoltar-la.

    Bé, com diuen: "cada maestrillo tiene su librillo", així que és bo apreciar les virtuds de cadascun d'ells.

    Un bon flautista, un bon concert.

    ResponElimina
  7. Jo no ecric el comentari pel CD, però el concert el vaig gaudir moltíssim. El vaig trobar súper polit, molt clar en la dicció, un so preciòs i equilibrat en els greus i aguts, expressiu... apa quina ensabonada!
    El que més gràcia em va fer és que es mogués tant quan tocava. Em recordava una mica en Chiquito de la Calzada i això em distreia una mica, i potser aquella mosca collonera hauria pogut tenir encara una mica més de protagonisme... (per qui no em conegui això és broma).
    Bon blog!

    ResponElimina
  8. jo al revés, no vaig sentir el concert, pero pel que estic llegint sembla que ha estat molt be ^^

    ResponElimina
  9. En el sorteig d'avui, amb la Berta i el Martí de 6 anys com a testimonis, han sortit guanyadors els següents participants:
    - Mascota
    - Martí Selga
    - Ester

    Ben aviat em posaré en contacte amb ells per facilitar-los el CD de l'Erik Bosgraaf. Felicitats!

    ResponElimina