dilluns, 3 de gener del 2011

Senyors i senyores: Les Flautistes de Lindone


“Les Flautistes de Lindone” són el conjunt de flautes de bec de Grau Professional de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

D'aquesta manera es presenten:

"Havent-nos format amb diferents professors i havent tocat en diferents agrupacions, com són les originades a l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú (ECMM) i el Grup Instrumental de Santa Maria de la Geltrú, l’any 2009 ens vam reunir, totes juntes per primer cop, a les classes col·lectives de flauta de bec de l’ECMM. Però no va ser fins a principis del curs 2009-2010 que ens vam estrenar com a quartet en l’acte d’inauguració del curs lectiu al Museu Víctor Balaguer. Al llarg d'aquell curs vam anar prenent força i motivació i hem adoptat el nom de Les Flautistes de Lindone. 

Des d’aleshores hem participat en les audicions de la pròpia escola al llarg del curs i hem tocat en diversos locals de la vila. 

Els nostres objectius actualment són donar-nos a conèixer com a quartet, difondre la flauta de bec, un instrument sovint infravalorat, amb moltes més possibilitats de les que pot aparentar i, d’aquesta manera, créixer en el món de la música. Volem aprendre a transmetre els nostres sentiments i sensacions a través del so dels nostres instruments a tot aquell que ens escolti per, sobretot, fer-lo gaudir.

Han format part de Les Flautistes de Lindone: Roser Anson, Gemma Colldeforns, Marta Fernández, Liliana Galvany i Neus Llorens."

Aquesta és la seva primera maqueta. Felicitats, Lindones!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada